BALKANTÜRKSİAD'a 10. yıl ziyareti.

BALKANTÜRKSİAD'a 10. yıl ziyareti.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'ni (BALKANTÜRKSİAD) 10. kuruluş yıldönümleri nedeniyle ziyaret etti.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, Derneğin 10. Yıl kutlaması ve yaptıkları çalışmalar konuşuldu.

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, 10 Eylül'de yapacakları 10. yıl kutlaması ve dernek bahçesinde yapımı devam eden, açık hava müzesi hakkında bilgiler verdi. Şakir, bahçelerindeki alanda 12 Balkan ülkesinde yer alan 12 türk eserinin minyatürlerinin sergileneceği söyledi.

Ziyarette, pandeminin ekonomik yansımaları da masaya geldi. Aşı yaptırılmamasının eleştirildiği ziyarette, aşı olmayanlara karşı yaptırım uygulanması görüşü de dile getirildi.

BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay'ın yanı sıra BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç'un da katıldığı ziyarette, BALKANTÜRKSİAD heyetinde, Başkan Fatih Şakir'le birlikte, başkan Yardımcısı Süleyman İnan, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Akalp, Emel Pekcan, Baha Boztekin ve İbrahim Özcan yer aldılar.