BUİKAD'dan iş birliği ziyareti

BUİKAD'dan iş birliği ziyareti

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Yönetim Kurulu Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği'ni ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, Başkan Yardımcısı Nazan Akıncı, Genel Sekreter Gülnur Akgül ve Sayman Gülay Durmuş'dan oluşan BUİKAD heyeti, BUSİAD ziyaretinde devam eden çalışmalar ve BUİKAD hakkında bilgi verdiler. BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, "Bu iş eşitlik iş", "Noktalama" projesi ve "Teknolojide kadın" çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verirken BUSİAD!la var olan ilişkilerini de güçlendirmek istediklerini söyledi.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar ise iki derneğin ilişkilerinin her zaman iyi düzeyde olduğunu ama bunu daha da yukarı taşımak gerektiğini ifade ederek, 2024 ocak ayındaki BUSİAD seçiminin ardından işbirliğini artıracak projelere hız vermek istediklerini belirtti.

Ziyaretin ardından BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalara kadınların el işçiliğiyle yaptığı bir fincan takımı hediye etti. BUSİAD'da Buğra Küçükkayaların yanı sıra Başkan Yardımcıları Veda Girgin Eroğlu ve Tuncer Hatunoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Can, Denetim Kurulu Üyesi Hasan Eker ve BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç'un da katıldığı ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.