"Bursa güç merkezi olmalı"

"Bursa güç merkezi olmalı"

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı, Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu'nu ziyaret ederek, Bursa'ya ilişkin plan ve projelerini aktardı.

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazancı, Bursa'nın ürettiğinin karşılığında hizmet alamadığını kaydederek, "Bursa güç merkezi olmalı" dedi. Bursa'nın Türkiye'nin Avrupası olmalı gerektiğini de ifade eden Kazancı, Gemlik'in ihracat üssü olması gerektiğini de kaydetti. Kazancı, KOBİ OSB'yi de önemsediklerini kaydederek, "Şehrin trafik sorununu da 50 bin kişilik 4 tane uydu kent yaparak çözeceğiz" dedi.

Kentsel dönüşümü de Kurtuluş Savaşı'na benzeten Kazancı, "Ya binaları yenileyeceğiz ya da öleceğiz. O nedenle Çarşamba'dan başlayarak 495 bin konutu 5 yıl içinde dönüştürmek istiyoruz" diye konuştu.

Kazancı'nın ardından konuşan BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar da BUSİAD hakkında bilgi verdikten sonra, "Sanayi, Tarım ve Turizmle Gelişen Bursa" vizyon belgesini de Kazancı'ya aktardı.