"BUSİAD'da kadınların etkin olmasından memnuniyet duyarım"

"BUSİAD'da kadınların etkin olmasından memnuniyet duyarım"

"BUSİAD'da kadınların etkin olmasından memnuniyet duyarım"

Özlider AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seyhan Güleç Karademir, BUSİAD'da kadın sayı ve etkinliğini artıracak çalışmalara destek vermekten memnuniyet duyacağını ifade etti.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, üye ziyaretleri kapsamında, Özlider AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seyhan Güleç Karademir'e konuk oldu.

Ziyarette firmalarının geçmişi ve üretim yaptığı sektörlerle lokasyonlar hakkında bilgi veren Karademir, otomotiv, banyo ve ambalaj sektöründe plastik üretimi yaptıklarını söyledi.

Aslen İstanbullu bir firma olduklarını ancak üniversiteyi Bursa'da okuduğunu ve 7 yıldır da Bursa'daki fabrikalarının başında olduğunu kaydeden Karademir, üretimlerinin yüzde 30'unu otomotiv yüzde 40'ını Lider markasıyla ürettikleri banyo ürünlerinin oluşturduğunu söyledi.

BUSİAD'ın etkinliklerine katılmaya çalıştığını kaydeden Karademir, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını da ifade etti. Karademir, BUSİAD'da kadın üye sayısı ve etkinliğinin artırılması çalışmalarına destek vermekten memnuniyet duyacağını da kaydetti.

Ziyarete BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay,  BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Buğra Küçükkayalar ve Mustafa Ekinci ile  BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve BUSİAD Genel Koordinatör Yardımcısı Deniz Karaer de katıldı.