BUSİAD'dan adliye ziyareti

BUSİAD'dan adliye ziyareti

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, nezaket ziyaretleri çerçevesinde dün Bursa Adliyesi'ndeydi.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bursa Adliyesi'nde dün ilk olarak, göreve bir süre önce atanan Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, BUSİAD hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Solmaz'a Bursa'ya atanmasından dolayı "hoş geldiniz" dedi. Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ise, kendilerinin bir yerde devleti temsil ettiklerini ve adaletin güleryüzü olmayı planladıklarını söyledi. Ziyaretin ardından Küçükkayalar Solmaz'a Derviş Fincan Seti hediye etti.

Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Solmaz'ın ardından BUSİAD Yönetim Kurulu, Bursa Barosu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Öztosun'u da makamında ziyaret ettiler. Ziyarette savunmanın yaşadığı zorluklar ve Bursa'nın 2040 Çevre Düzeni Planı da konuşuldu. Ziyaretin sonunda Küçükkayalar, Bursa Barosu Başkanı Öztosun'a da Derviş Fincan Seti hediye etti.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar'ın yanı sıra ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veda Girgin Eroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdal Can ve Haluk Parlamış, Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erman Aytaç ve BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç da katıldı.