BUSİAD'dan Mudanya Üniversitesi'ne ziyaret

BUSİAD'dan Mudanya Üniversitesi'ne ziyaret

BUSİAD'dan Mudanya Üniversitesi'ne ziyaret

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar ile BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuncer Hatunoğlu, Bursa'nın vakıf üniversitesi Mudanya Üniversitesi'ni ziyaret ettiler.

Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Gıyasettin Bingöl'e gerçekleştirilen ziyarete Mütevelli Heyet Üyesi Ali Mollasalihoğlu ile Rektör Prof. Dr. Hasan Tosun da katılırken, BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç da ziyarette yer aldı.

BUSİAD Başkanı Küçükkayalar, Bingöl'e başarılar dilerken, üniversite sanayi işbirliği konusunda BUSİAD'ın çalışmaya hazır olduğunu da dile getirdi.

Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Gıyasettin Bingöl ise, üniversiteyi hayata geçirme sürecini anlatırken, 18 yıl önce bugün için hazırlanmaya başladım. 100'den fazla üniversiteyi gezdm" dedi. Bursa'nın üniversiteye sahip çıktığını da kaydeden Bingöl, BUSİAD ziyaretinin kendileri için özel bir yeri olduğunu da kaydetti.

BUSİAD Başkanı Küçükkayalar, Bingöl'e BUSİAD'ın yayınladığı Bursa'nın tekstili-Fetihten Kurtuluşa isimli kitabı hediye etti.

Daha sonra Bingöl BUSİAD Heyeti'ne üniversiteyi gezdirdi.