E-Ticaretin Bugünü ve Geleceği webinarımıza davetlisiniz.

E-Ticaretin Bugünü ve Geleceği webinarımıza davetlisiniz.

E-Ticaretin Bugünü ve Geleceği webinarımıza davetlisiniz.

"11. Bursa Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu", BUSİAD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Uzmanlık Grubu ve Uludağ Üniversitesi işbirliğinde 02 Aralık 2021 Perşembe günü saat 14:00'de 'E-Ticaretin Bugünü ve Geleceği konu başlığıyla düzenlenmektedir.

İlki 2010 yılında gerçekleştirilen Bursa Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu 'nun bu yılki ana teması "E-Ticaretin Bugünü ve Yarını" dır. Etkinliğin değerli konuşmacıları ; Sn. Emre Ekmekçi / Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkanı, Sn. Burak Ertaş / sahibinden.com CEO'su, Sn. Ozan Acar / TOBB E-Ticaret Meclis Başkanı & Trendyol İcra Kurulu Üyesi, Sn. Ömer Barbaros Yis / LcWaikiki Yönetim Kurulu Üyesi & E-Ticaret Müdürü ve moderatörü Sn. Emin Alper Karaçar / KPMG Türkiye Danışmanlık Bölüm Başkanı olarak belirlenmiştir.

Zoom üzerinden webinar şeklinde yapılacak "11.Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu'nda sizi aramızda görmekten onur duyacağız. Etkinliğimize kaydolduktan sonra katılım bilgileri içeren onay e-postası alacaksınız.

Tarih: 2 Aralık 2021,Perşembe 14:00

Konu: 11.Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu / E-Ticaretin Bugünü ve Geleceği

Kayıt Linki; https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_CLhohFx2T7KChX_8BgE8Fg