Endonezya Başkonsolosu BUSİAD Evi'nde

Endonezya Başkonsolosu BUSİAD Evi'nde

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Imam As'ari ve Ekonomik İlişkilerden Sorumlu Konsolos Jepri Edi, Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği'ni (BUSİAD) ziyaret ettiler.

BUSİAD Evi'nde gerçekleşen ziyarete BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Can ve BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç'un hazır bulunduğu ziyarette Küçükkayalar, BUSİAD hakkında bilgiler verdi.

Başkonsolos Imam As'ari Endonezyalıların Türkiye'ye gerçekleştirdiği ziyarette r-tercihlerinin İstanbul, Bursa ve Kapadokya olduğunu söyledi. Başkonsolos As'ari, THY'nin günde iki kez Jakarta'ya uçuş gerçekleştirdiğini de ifade ederek, ilişkilerin sanılandan daha fazla olduğunu belirtti.

Başkonsolos As'ari, Bursa'dan Endonezya'ya elektrikli kamyonet ve traktör satışı yapılabileceğini de kaydetti. As'ari, Haziran ayında Endonezya'dan bir grup iş kadının geleceğini ve Bursa'da da görüşmeler yapılabileceğini de ifade etti. Ziyaretin ardından Küçükkayalar, As'ari'ye Derviş fincan seti, As'ari de Küçükkayalar'a Endonezya'ya özgü el işçiliği balık figürü hediye etti.