GESİAD’dan birlikte çalışalım çağrısı.

GESİAD’dan birlikte çalışalım çağrısı.

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ni (BUSİAD) ziyaret etti.

BUSİAD’ın 40. Yaşı nedeniyle böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Demiral, “BUSİAD’ı bir çatı kuruluşu olarak görüyoruz. GESİAD olarak size üye yetiştiren de bir kuruluşuz” dedi.

Ziyaret sırasında Türkiye’nin içinde bulunduğu durum da konuşulurken, Demiral, “Hükümet daha hızlı kararlar vermeliydi derken, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay da, “Hükümetlerin işi ekonomik hayatı kolaylaştırmak olmalı” diye konuştu. Türkay, “İş insanları özveriyle çalışıyor. Hükümetlerden destek beklemeyeceğiz. Böylece daha diri kalıyoruz” dedi. GESİAD Başkanı Demiray, “GESİAD-BUSİAD birlikteliğini bir yerlere taşımalıyız. Bu konuya kafa yormalıyız. Yılda birkaç kez ortak yönetim kurulu toplantıları yapabiliriz” derken, BUSİAD Başkanı Türkay da bunu Yönetim Kurulu’nda gündeme getireceğini ve en kısa zamanda gerçekleşmesi ve ortak neler yapılabileceğinin belirlenmesi için çalışacağını söyledi.

Ziyaret nedeniyle GESİAD Başkanı Demiray’a plaket takdim ederken, ziyarete katılan GESİAD ve BUSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte fotoğraf da çektirdiler.