Gürsu ile ortak çalışma kararı

Gürsu ile ortak çalışma kararı

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği'ne (BUSİAD), iadeiziyarette bulundu. BUSİAD Evi Bahçesi'nde gerçekleştirilen ağırlamada, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Başkan Yardımcıları Veda Girgin Eroğlu ve Tuncer Hatunoğlu ile BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç da yer aldı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, BUSİAD'ın "Sanayi, Tarım ve Turizm ile Gelişen Bursa" çalışmasının yararlı olduğunu belirtirken, birlikte yapılabilecek çalışmaları konuşmak istediklerini söyledi. Gürsu Belediye Başkanı Işık, özellikle AB projelerinde birlikte bir şeyler ortaya konulabileceğini de ifade etti. Işık, BEBKA desteğiyle düzenlemeyi planladıkları verimlilik konulu hackathon için birlikte çalışma önerisini de iletti.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Küçükkayalar ise toplumsal fayda ve farkındalık yaratmayı önemsediklerini, Bursa için çalışmaya hazır olduklarını ifade ederek, "Yeşil, dijital ve toplumsal dönüşüme neden olacak çabalara destek vermeye hazırız" dedi.

Ziyaret sonunda Gürsu Belediye Başkanı Işık, BUSİAD Başkanı Küçükkayalar'a bir bıçak hediye etti.