"İhracatımız iç piyasayı geçecek"

"İhracatımız iç piyasayı geçecek"

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, üye ziyaretleri çerçevesinde Ünver Group Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korgavuş'a konuk oldu.

Korgavuş, yurt dışından iş aldıklarını, yaz aylarını onun telaşını yaşadıklarını söyledi. İç pazardaki daralmayı yeni işle telafi ettiklerini kaydeden Korgavuş, gelecek yıl ihracatlarının iç piyasayı geçeceğini belirtti. İşi Avrupalı bir firmanın elinden aldıklarını ifade eden Korgavuş, "Bu da yeni bir ihracat demek. Oldukça önemli. Bu işi 4 ayda hallettik. Bunda iyi bir ekip sahibi olmamız önemli. Çalışanlarımız uzun sürelidir" dedi.

Elektrikli araçlar için de ön çalışmalar yaptıklarını da kaydeden Korgavuş, yakında bununla ilgili adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi. Sohbette elektrikli araçların konuşulduğu kadar hızlı hayata geçmesini beklemediklerini belirten Korgavuş, hibritlerin daha hızlı hayata geçeceğini kaydetti.

Ayhan Korgavuş'un yanı sıra Orhan Korgavuş ve Dilara Korgavuş'un da hazır bulunduğu ziyarette, BUSİAD'dan Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Buğra Küçükkayalar ve Uğur Urkut, Yönetim Kurulu Üyesi Burak Anıl ile BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve Genel Koordinatör Yardımcısı Deniz Karaer de katıldı.