"Kır Çiçekleri için umuda el uzattık"

"Kır Çiçekleri için umuda el uzattık"

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Sevgi ve Eğitim Komitesi, Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) "Kır Çiçekleri Okusun Diye" kampanyasına destek veren kişilere plaket verdi.

BUSİAD Sevgi Eğitim Komitesi Başkanı Beril Baylan, BUSİAD Evi'nde düzenlenen plaket takdim töreninde, 4 yıl önce kurulan BUSİAD Sevgi ve Eğitim Komitesi'yle umutsuzluğu paylaşmaktansa umuda el uzatmayı tercih ettiklerini söyledi. Baylan, "Yakınanlara, eleştirenlere, ümit etmek ve umut olmak arasında bir köprü olmayı tercih ettik. Köprü olduk mu? Evet. Gelinen süreçte aldığımız tepkiler ve desteklerle bunu gördük" dedi. Baylan şöyle devam etti:

"Dokunmadan hiçbir şey anlaşılmıyor. Kır Çiçekleri'nin ailelerine ziyarete gittiğimizde en dikkat çeken konu benim için güçlü annelerdi. Çocuklarının eğitimi için töreyi, çevreyi karşılarına alan kadınların duruşu etkileyiciydi."

Beril Baylan'ın konuşmasının ardından Okan Temiz Arabacı, Asuman Oral, Tanju Üründül, Gülbeyaz Ispalar, Gülbade Ekinci, Dilara Kızılsu, Seda Ayhan, Ceyda Baybalı, Özlem Can, Burçak Beysel, Çiğdem Gerçeksi, Müge Mataracı, İpek Ekim, Zeynep İbiş, Zeynep Aysan, Ulviye Yahya, Mine Rekkalı, Hülya Korgavuş ve BUSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Gonca Yerliyurt'a plaket sunuldu. BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar da BUSİAD ve ÇEK adına teşekkürlerini ileterek, tüm katkı koyanlar adına Beril Baylan'a çiçek sundu.