"Ortaklıkları önemli buluyoruz"

"Ortaklıkları önemli buluyoruz"

ENA Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Acar, tekstilin yanı sıra enerji ve çimento sektöründe de faaliyetlerine hız verdiklerini söyledi.

BUSİAD Yönetim Kurulu, üye ziyaretleri kapsamında ENA Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Acar'a konuk oldu.

Ziyarete BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay'ın yanı sıra BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve BUSİAD Genel Koordinatör Yardımcısı Deniz Karaer de katıldı.

Ziyaret sırasında Acar, enerji sektöründe yatırımlarını devam ettirdiklerini kaydetti. Acar, ortak iş yapmayı doğru bulduklarını ifade ederken, çimento, tekstil ve enerjide ortak iş yaparak sadece riski bölüşmediklerini tecrübeyi de paylaştıklarını söyledi.

Ortaklığın bir vücudun organları gibi çalışması gerekliliğine inandıklarını kaydeden Acar, "Herkes beyin olacak diye bir şey yok. Kimisi mide, kimisi kalp olacak" dedi.

Kendisinin dördüncü kuşak olarak işini devam ettirdiğini belirten Acar, çocuklarının da eğitimin yanında iş hayatının içinde yetişmesi gerekliliğine inandığını ve zaman zaman toplantılara da katılmaları için uğraştığını kaydetti.

Acar, gelecek dönemde BUSİAD etkinliklerine daha sık katılmaya çalışacaklarını da söyledi.