Şadi Özdemir'den iadeiziyaret

Şadi Özdemir'den iadeiziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Başkan Yardımcıları, Mahmut Demiröz, Okan Şahin ve Serpil Altun ile birlikte Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği'ne (BUSİAD) iadeiziyarette bulundu.

Şadi Özdemir ve çalışma arkadaşlarını karşılayan BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar heyeti BUSİAD Evi'nin bahçesinde ağırladı.

Ziyarette BUSİAD'ın "Sanayi, Tarım ve Turizm ile Gelişen Bursa" çalışmasını incelediğini ve ortak çok noktalarının bulunduğunu kaydeden Şadi Özdemir, tarıma özel bir önem verdiklerini ve bunun için 14-15 ve 16 Ekim'de çalıştay düzenleyeceklerini ve BUSİAD'ın da katılımını beklediklerini söyledi. Özdemir, sanayi çalıştayı için de BUSİAD ile birlikte çalışılabileceğini kaydetti.

BUSİAD Başkanı Küçükkayalar ise Nilüfer'de artık organize sanayi bölgesi istemediklerini Bursa Vizyonu çalışmasıyla dile getirdiklerini belirterek, "Bursa açısından da artık OSB'ler yerine tekil sanayi düşünülmeli" dedi. Küçükkayalar, seçim öncesi planladıkları metanoya kuluçka merkezi konusunda da birlikte çalışmak istediklerini kaydetti.

Özdemir, sanayici ve iş insanlarının kreş konusunda duyarlılıklarını beklediklerini ifade ederek, "Kreşler kadınlarımızın daha özgür olmasını sağlayacak bir şey. 25 tane kreş yapmak istiyoruz. İş insanlarımızdan da destek bekliyoruz" diye konuştu.

Ziyarete BUSİAD Başkan Yardımcıları Veda Girgin Eroğlu, Tuncer Hatunoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Parlamış ve Lale Yıldız ve BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç da katıldı.