Şimdi birlik olma, elimizi kardeşlerimize uzatma zamanı.

Şimdi birlik olma, elimizi kardeşlerimize uzatma zamanı.

Değerli Üyemiz,

Şimdi birlik olma, elimizi kardeşlerimize uzatma zamanı. Bursa Sanayici ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) olarak, Bursa AFAD, çatı kuruluşumuz TÜRKONFED ve Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) iş birliği ile yardımlarınızı deprem bölgesine ulaştırmaya devam ediyoruz.Genel Sekreterimiz Erol Alakoç ekibi ve yönetim kurulumuzla birlikte iş birliği içerisinde olduğumuz kurum ve kuruluşlarla sizlerin arasında bir köprü görevi görmekte.Amacımız doğru ihtiyacı olabildiğince hızlı ve sürekliliği sağlayacak şekilde doğru yerlere gönderebilmek.

Desteklerimizi TÜRKONFED tarafından kurulmuş kriz masası ile irtibatlı olarak Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay ve Adana'daki TÜRKONFED dağıtım ve hizmet noktalarına göndereceğiz.Giysi, gıda (yiyecek, içecek), yakacak, hijyen, temizlik malzemesi bağışında bulunacak üyelerimiz, bu yardımlarınızın tamamını, Bursa Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVAK) Gıda Bankacılığı kapsamında, hiçbir oran ve miktar kısıtlaması olmaksızın gider olarak kaydedebilir ve hesaplanan yıllık gelirinizden indirebilirsiniz.  Ayrıca bu tür yardım ve bağışlar, KDV'den de muaf bulunmaktadır.

Bu konuda ayrıntılı bilgiyi BUSİAD Genel Sekreterimiz Erol Alakoç'tan alabilirsiniz.

Bunun dışındaki bireysel desteklerinizi ise Görükle Bursa Uludağ Üniversitesi girişinde bulunan ÇEK 3 Mart Eğitim Kurumları Yerleşkesine bırakabilir, ya da AFAD ve Nilüfer Belediyesi'nin toplama noktalarına belirtilen ihtiyaçlar çerçevesinde yardımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Burada belirtilmeyen diğer tüm yardımlarınız için Genel Sekreterimiz ile temasa geçebilirsiniz.

Zaman zaman duyuracağımız ihtiyaç malzemelerine yönelik olarak yardımlarınızı şekillendirmeniz büyük önem taşımaktadır.

Acıların dinmesine, yaraların sarılmasına verdiğiniz katkılara çok teşekkür ediyor, depremde yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

BUSİAD Yönetim Kurulu

BUSİAD Genel Sekreteri    Erol ALAKOÇ 0 533 722 70 68