"Sivil toplum örgütleri zor bir iş yapıyor"

"Sivil toplum örgütleri zor bir iş yapıyor"

Çevikel Tekstil Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çevikel, sivil toplum örgütlerinin çalışmalarının zor olduğunu belirterek, "Gönüllük esası STK'larda asıldır. Buralarda görev alanlar önemli işler yapıyorlar" dedi.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu'nun üye ziyaretleri kapsamında konuk olduğu Çevikel, BUSİAD'ın Türkiye için çok önemli bir kurum olduğunu ifade ederken, "BUSİAD diğer STK'lara da ağabeylik yapıyor" diye konuştu.

Tolga Çevikel, ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını ifade ederken, daha sık etkinliklerde yer almaya çalışacağını da söyledi. Çevikel, bir dönem BUSİAD'da gençlerin daha büyük bir katılım sağladığını da ifade ederken, bunların sorgulanması gerektiğini de belirtti.

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu'nda da görev aldığını da kaydeden Çevikel, oradaki görevlerinin de çok büyük sorumluluk istediğini kaydetti.

Çevikel, firma olarak perde ürettiklerini ve üretimlerinin çok önemli bir bölümünü ihraç ettiklerini söyledi.

Ziyarete BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve BUSİAD Genel Koordinatör Yardımcısı Deniz Karaer de katıldı.