ULUTEK'ten partnerim uygulaması

ULUTEK'ten partnerim uygulaması

ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Gedikli ve Uluslararası Projeler Uzmanı Mustafa Kahraman, ULUTEK Partnerim Projesi'ni anlatmak ve BUSİAD'ın desteğini anlatmak amacıyla BUSİAD'ı ziyaret ettiler.

BUSİAD Evi bahçesinde gerçekleştirilen ziyarette, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Hatunoğlu ve BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç hazır bulundu.

Ulutek Partnerim platformunu anlatan ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, Bursa'da teknolojik sorunlarına çözümler arayan sanayicilerin bu sorunlarını çözmeyi amaçlayan projeyle sanayicinin doğrudan çözüm üreten firma ile buluşmasını amaçladıklarını söyledi. Prof. Dr. Karagöz, "ULUTEK Partnerim projesi, bu noktada firmalara yenilikçi bir çözüm ortağı konumunda bulunuyor. 160'ı aşkın işletmemizin yanında ULUTEK Teknopark güvencesiyle sanayinin ürün ihtiyacı, en etkin ve hızlı biçimde çözüm bulmuş olacak. Bölgemize ve Bursa'ya karşılıklı değer katacak platformumuzu yaygınlaştırmak için desteklerimizi ve ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay ise, bu tür işbirliklerine açık olduklarını ifade etti. Konunun Yönetim Kurulu'na götürüleceğini ifade eden Türkay, projenin profesyonel bir pazarlama stratejisiyle başarıya ulaşmasının mümkün olduğunu da kaydetti. Türkay, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz'un üniversite-sanayi işbirliğine verdiği özel önemi de bildiklerini ve bu konuda çok şanslı olduklarını da söyledi.