Yeni Üyelerimizi ziyaret devam ediyor.

Yeni Üyelerimizi ziyaret devam ediyor.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD), yeni üye ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Bu kapsamda Ayplastik Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Yeşil ziyaret edilerek, BUSİAD etkinlikleri ve yeni dönem stratejisi hakkında bilgiler verildi. BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Can ile BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç ile Çalışma Komiteleri Sorumlusu Gülşah Uzunok da ziyarete katıldı. Ziyaret sonunda Yeşil'e üye kiti takdim edildi.

KPMG Bursa yöneticisi MuharremKarataş'a da yeni üye ziyaretleri kapsamında ziyaret edilerek üye kiti kendisine takdim edildi.

Reisoğlu İplik Mensucat Sanayi ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sait Yılmaz da makamında ziyaret edilerek, BUSİAD'a üye olmasından dolayı duyulan memnuniyet dile getirildi. Ziyarette, BUSİAD'ın gençleşmesi için atılan adımlar da anlatıldı. Sait Yılmaz'a ziyaret sonunda üye kiti BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar tarafından takdim edildi.

Floteks AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ömer Bysel'e de BUSİAD üyesi olmasından dolayı üye kiti BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar tarafından verilirken, ziyarete eski BUSİAD Başkanı Celal Beysel ile BUSİAD Üyesi Mehmet Beysel de katıldı.

Üye ziyaretlerinin son adresi Uzay Yüzey İşlem Genel Müdürü Ayça Güler oldu. Ziyarete BUSİAD Başkanı Küçükkayaların yanı sıra Başkan Yardımcıları Veda Girgin Eroğlu ve Osman Nemli ile Yönetim Kurulu Üyesi Sevda Keskin Gülmez de katıldı.