"Yetişmiş elemana ihtiyaç var"

"Yetişmiş elemana ihtiyaç var"

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, üye ziyaretleri çerçevesinde Durmazlar Makine A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Fatma Durmaz Yılbirlik'e konuk oldu.

Ziyarette, BUSİAD'ın Ar-Ge Mühendisi Yetiştirme Programı ve Hayri Terzioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki BUSİAD Sınıfı hakkında bilgi verildi. Yapılan çalışmaların sanayinin ihtiyacı olan noktalarda yer almasından dolayı memnuniyetini ifade eden Yılbirlik, "Yetişmiş elemana ihtiyacımız var" dedi.

Yılbirlik, dünyada ekonomik durgunluğun hissedilmeye başlandığını ifade ederek, "Biz elimizden geldiğince ihracatımızı sürdürmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Ziyarette Barış Pınarı Harekatı da gündeme geldi. Yaşananların ülkemizi sıkıntıya sokmaması temennisi de dile getirilirken, Yılbirlik, "bizim gündemimiz ülkemizi kalkındırmak, ülkemimizi bir yerlere getirmek olmalı" dedi.

Ziyarete, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Ekinci ve Uğur Urkut, BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu ve Genel Koordinatör Yardımcısı Deniz Karaer de katıldı.